A VIVAnetnél már 5000 Ft alatt van a korlátlan ADSL

forrás Prim Online, 2006. március 6. 12:29
Márciusban és áprilisban is folytatódik a VIVAnet év elején T-Com területen indított rendkívül sikeres ADSL akciója. Az előfizetők szerint az akció vonzerejét az alacsony havi díj és a két ingyenes hónapot biztosító konstrukció adja.
Amellett, hogy a VIVAnetnél már bruttó 5000 Ft alatt van a legkisebb sávszélességű, korlátlan, családi ADSL csomag havi díja, a hűségidőszak is csak egy évig tart. Belépési díjat sem számít fel a szolgáltató és még a havi díjakat sem kell egy évre előre kifizetni. A VIVAdsl Irodai termékcsalád pedig már havi nettó 5495 Ft-ért rendelhető meg. Sőt a VIVAdsl Családi illetve Irodai szolgáltatás esetén az előfizetőknek lehetőségük van egy másik, két teljes hónapot ingyenesen biztosító alternatíva választására is, amely esetében a díjmentes időszakot követő havi díj szintén alacsony.

A FLEXIadsl csomag - amely az azonos sávszélességű forgalomkorlátos csomagok közül a piacon a legtöbb díjmentes forgalmat foglalja magába és emellett a legalacsonyabb forgalmi díjjal rendelkezik - pedig már havi bruttó 4434 Ft-ért elérhető a VIVAnet március-áprilisi akciójának keretében.

A VIVAnet kifejezetten a több alkalmazottal rendelkező üzleti előfizetők számára alakította ki EXTRAdsl csomagjait. A vonzó konstrukció lényege, hogy a szolgáltató az EXTRAdsl előfizetés mellé sávszélességtől függően akár négy darab VIVAdsl Családi csomagot, és ugyanennyi PCMCIA wi-fi kártyát ad ajándékba, ezzel lehetőséget biztosítva a munkáltatónak, hogy alkalmazottait díjmentes otthoni ADSL kapcsolattal lássa el.