Samsung digitális kamera: 6 az 1-ben

forrás Prim Online, 2006. március 10. 13:05
A Samsung Electronics a hannoveri CeBIT kiállításon mutatta be a Camcorder termékcsalád legújabb multifunkcionális digitális kameráját. Az SC/VP-MS1x kártya méretű, hordozható modell, mely óriási tárolókapacitással van felszerelve.
A Samsung Electronics új digitális kamerája multifunkcionális tulajdonságokkal és elsőrangú teljesítménnyel rendelkezik. Az SC/VP-MS1x olyan termék, melyben 6 különböző funkció kapott helyet - digitális videokamera, digitális fényképezőgép, mp3 lejátszó, diktafon, adattároló és web kamera is a termék repertoárjába tartozik.

A Samsung új termékének csillogó és fényűző külseje vonzza a tekinteteket, miközben ultrakönnyű, erős alumínium borításának és kicsi méretének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük. A termék piano feketében, ezüstmetálban és vörösben lesz kapható.   

A Samsung most bemutatott digitális kamerája magas minőségével MPEG4 letöltést támogat, valamint 2592 x 1944 pixeles képek készítésére is alkalmas. Az SC/VP-MS1x háromféle memóriakapacitással, 64MB (SC/VP-MS10), 128 MB (SC/VP-MS11) és 512 MB (SC/VP-MS15)-os verzióban kerül az üzletek polcaira. A készülék memóriáját mini SD kártyával tetszés szerint bővíthetjük.

Az SC/VP-MS1x 3-szoros optikai zoom-mal és 15-szörös digitális zoommal büszkélkedhet. Érdekesség, hogy a kamera 3-szoros zoom-ja videórögzítés közben is használható. Az Anti-Shake funkciónak köszönhetően mozgás közben is éles és tiszta képket lehet készíteni.

Újdonság a billentyűkombináció egyszerű használata, mellyel a leggyakrabban használt módot könnyen kiválaszthatjuk.

A készülék USB kábelen keresztül is feltölthető, így az utazáshoz nem kell kábelt vagy töltőt vinni, és PictBridge kompatibilis nyomtatón keresztül képeinket is megnézhetjük, akár A/3-as méretben is.

SC/VP-MS1x specifikációk
64MB / 128MB/ 512MB beépített memória
3x optikai, 5x digitális zoom
MPEG4 SP lejátszás
5.25 megapixeles kamera
2592 x 1944 felbontású JPEG fénykép készítése
2.5” LCD kijelző
Mini SD kártya
2.0 USB/PictBridge
Flash Light