Új lakossági és kisüzleti ADSL-csomagok az Inviteltől

forrás Prim Online, 2006. március 21. 11:25
2006 tavaszán új ADSL-termékekkel, illetve szolgáltatáscsomagokkal jelentkezik az Invitel. A lakossági és kisüzleti ügyfelek számára versenyképes havidíjért kínált 512kbps sebességű ADSL hozzáférés garantáltan egy teljes hónapig ingyenesen érhető el, illetve bármely sávszélességű előfizetés esetén választhatóak olyan csomagok is, melyeknél évente 12.000 forint értékű ingyenes telefonálási lehetőséget biztosít Magyarország második legnagyobb vezetékes és szélessávú internet szolgáltatója.
Elindult az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. tavaszi szélessávú Internet előfizetési akciója, melynek keretében a vállalat 2006. május 31-ig új ADSL szolgáltatáscsomagokat kínál leendő ügyfelei számára a kommunikációs költségek legegyszerűbb csökkentése céljából. Az új csomagok a lakossági előfizetők, illetve a 10 főnél kevesebbet foglalkoztató vállalkozások, az ún. kisüzleti előfizetők számára érhetőek el az ország teljes területén.

A három hónapos akció során igényelhető csomagokat versenyképes havidíjért kínálja az Invitel, melyekhez különböző ingyenes szolgáltatásokat is ajánl. Így például az új, 512 kbps sebességű korlátlan szélessávú előfizetés mellé garantált 1 havi ingyenes ADSL használatot biztosít a létesítéstől számítva.

Mindazoknak, akik a szélessávú internet nyújtotta előnyök mellett szeretnének ingyen telefonálni, a cég javasolja azokat a csomagokat, melyekhez havi 1.000 forint ingyenes telefonszolgáltatás jár – ezt legalább egy éven keresztül biztosítja az előfizető számára az Invitel. Az opció így évi 12.000 forint ingyen beszélgetést garantál a hagyományos vezetékes hálózaton keresztül, ráadásul 2 éves hűségnyilatkozat esetén a lebeszélhető érték összesen 24.000 forintra nő.

Az akcióval az Invitel igyekszik azon előfizetők igényeit kielégíteni, akik a szélessávú internet előfizetés mellett anélkül akarják csökkenteni egyéb kommunikációs költségüket, hogy ehhez új eszköz beszerzésére, illetve technológia elsajátítására lenne szükség.