Megnyílt a T-ház: Egy virtuális család intelligens otthona

forrás Prim Online, 2006. április 4. 09:29
Március 24-e óta várja a látogatókat a Magyar Telekom T-háza a Jövő Háza Kiállítás részeként. A házat Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter, Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója és Dr. Beke-Martos Gábor, a Siemens Zrt. vezérigazgatója nyitották meg hétfőn.
A Magyar Telekom Aranyfokozatú támogatója az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által elindított Jövő Háza Kiállításnak, e támogatás része a most megnyitott T-ház is.

A Magyar Telekom és a Siemens Communications együttműködésével felépített T-házba látogatók bepillanthatnak egy képzeletbeli család életébe. Megnézhetik, hogyan teszik a Magyar Telekom Csoport szolgáltatásai kényelmesebbé, egyszerűbbé az életüket. A Magyar Telekom szolgáltatásai mellett a Siemens Smart Home (Intelligens otthon) megoldása biztosítja a kényelmet a virtuális család számára.

A legmodernebb informatikai és telekommunikációs megoldásokkal felszerelt házban a látogatóknak igazi futurisztikus élményben van részük, noha a kiállítók csak olyan megoldásokat mutatnak be, amelyek többsége hozzáférhető a Magyar Telekom Csoport és a Siemens szolgáltatatásai révén.

sajtóközlemény