Cisco-díjak a BT-nek

forrás Prim Online, 2006. április 4. 15:28
A BT bejelentette, hogy „Az Év Európai Piacok Globális Partnere” és „Az Év Európai Menedzselt Szolgáltatások Partnere” díjat nyerte el a kaliforniai San Diego-ban megrendezett Cisco Partner 2006 Konferencián. A BT egymás után második alkalommal kapta „Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere” címet.
Ezen kívül a BT számos országos díjat is kapott, többek között “Az Év Szolgáltató Partnere Nagy-Britanniában, Írországban, Spanyolországban és Belgiumban”; “Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere Magyarországon, az Egyesült Királyság és Írország területén”, és “Az Év Gold Partnere Írországban”. A BT leányvállalata, a BTSkyNet, “Az Év Mobil Partnere” díjat nyerte el az Egyesült Királyságban és Írországban.

A díjak tovább erősítik azt a már most is szoros kapcsolatot, amely az 1990-es évekre nyúlik vissza. A siker a BT és a Cisco közös látásmódjának és felismerésének tulajdonítható, miszerint elsőként vezették be a piacra az IP alapú szolgáltatásokat.  Ez a kapcsolat 2003-ban mélyült el, egy, a technológiák még teljesebb összehangolásáról és egy egyedülálló konvergált IP-alapú szolgáltatás-sorozat létrehozásáról szóló megállapodásnak köszönhetően. A Cisco piacvezető technológiáján alapulva ezek a szolgáltatások fejlett hang- és adattermékeket tartalmaznak, mint a BT Multimédia IP Hang és menedzselt IP Telefon Szolgáltatások (MPLS VPN, Multimedia Voice over IP and managed IP telephony services).