MicroPress ProSeries 7.0: A Ricoh és az EFI együttműködése

forrás Prim Online, 2006. április 11. 18:49
Ez év márciusában a Ricoh Europe, a világ vezető irodatechnikai berendezések gyártójának európai központja és az EFI, a digitális kontrollerek vezető gyártója együttműködést írt alá a MicroPress ProSeries 7.0 nevű nyomtatószoftverrel kapcsolatosan.
A Ricoh Europe B.V. és az EFI már régóta partnerek a Ricoh-nak biztosított Fiery nyomtatószerverek révén, és most a MicroPress által jelentősen nő az együttműködés a két cég között. A MicroPress csatlakoztathatósággal ellátott Ricoh termékek között találhatók a fekete-fehér multifunkciós termékek, mint például az Aficio 2051, 2060, 2075, 2090 és 2105, valamint az új színes Aficio Color 5560. Emellett a Ricoh magasabb kategóriás gépei, mint például a DDP70e, DDP92 és az EMP156 (2006 második negyedévétől) is a támogatott termékek listáját bővítik majd.

A MicroPress ProSeries 7.0 egy olyan fejlett szerver alapú eszköz, amely akár 12 fekete-fehér és/vagy színes nyomtatót tud egyszerre kezelni egyetlen interfészen. Ezt digitális előkészítéssel és a munkák áramlásának menedzselésével éri el. A MicroPress maximalizálja a teljesítményt és a minőséget, ezáltal növeli az ügyfelek produktivitását és profitját. A MicroPress olyan megoldást kínál, amely a jelenlegi és jövőbeli üzleti igényeknek is megfelel.