A 3C a PanTel segítségével országos lefedettséghez jut

forrás Prim Online, 2006. április 11. 19:34
A 3C orosz és közép-európai távközlési- és internetszolgáltató vállalat bejelentette, hogy új szerződést írt alá a PanTel Kft-vel, Közép-Európa vezető szolgáltatójával.
A 3C összekapcsolási szerződést írt alá a PanTel Kft-vel és ezáltal képes összekötni hálózatát a magyar távközlési piac valamennyi vezetékes és mobilszolgáltatójával. E szerződés birtokában a 3C országos lefedettséghez jut Magyarországon, valamint végfelhasználói és nagykereskedelmi partnerei számára egyaránt kedvezőbb díjszabást tud majd alkalmazni mind Magyarországon, mind nemzetközi viszonylatban..

Hasonló jelentőséggel bír az a tény, hogy az említett szerződés alapján a 3C Hungary képes lesz a számhordozásra, azaz ügyfelei meglévő telefonszámaik megtartása mellett szerződhetnek át volt koncessziós szolgáltatójuktól. Ez a lehetőség kulcsfontosságú lesz a 3C számára 2006 második negyedévében, amikor elindítja teljes körű IP Centrex – azaz új, IP alapú üzleti távközlési – szolgáltatását Magyarországon

A 3C legfontosabb célja az orosz, a magyar és a közép-európai nemzeti és nemzetközi vállalatok igényeinek kiszolgálása. A cég Moszkvában, Szentpétervárott, Budapesten, Londonban és New Yorkban tevékenykedik.