HP digitális technológia nyomtatási szolgáltatóknak

forrás Prim Online, 2006. április 19. 13:12
A HP nemrégiben bemutatott új termékeivel a nyomtatási szolgáltatók egyszerűbben bevezethetik a nagy értékű digitális nyomtatási szolgáltatásokat analóg környezetükben.
A kínálatban új és továbbfejlesztett HP Indigo digitális nyomdagépek, valamint a hibrid analóg-digitális munkafolyamatokat, és ezen keresztül az integráltabb és hatékonyabb nyomdai működést támogató termékek és megoldások szerepelnek.

A vállalat szintén ma mutatta be új partnereit a grafikus szektorban. Egyikük, a Founder Group, Kína fejlődő nyomdai piacán erősíti majd a HP jelenlétét.

A HP „A digitális különbség” (Your Digital Difference) szlogen alatt mutatja be az IPEX 2006 kiállításon a kis formátumútól a szuperszélesig terjedő nyomtatóportfólióját, amelynek tagjai a HP Indigo digitális nyomdai rendszerek, a HP Designjet széles formátumú nyomtatók, a HP Scitex szuperszéles formátumú nyomtatók, a HP Specialty Printing Systems (SPS) OEM-megoldások és több mint 50 partner termékei.

A HP új grafikai stratégiája jegyében bővítette ki portfólióját. A stratégia három fő alapelve: az analóg és digitális technológiák egymás mellett élésének elősegítése; a digitális és internethozzáféréssel rendelkező felhasználói közösség igényeinek kielégítése; valamint az ügyfelekkel és más ágazatvezető vállalatokkal vezetőkkel folytatott együttműködés.