Ronaldinho lett a Lenovo márka nagykövete

forrás Prim Online, 2006. május 2. 16:49
A Lenovo együttműködési megállapodást kötött a spanyol FC Barcelona futballcsapatával és annak szupersztárjával, Ronaldo de Assis Moreirával, ismertebb nevén Ronaldinho Gauchoval. Ronaldinho a jövőben a Lenovo márka nagykövete lesz világszerte.
A FIFA által az elmúlt két évben az év játékosának választott Ronaldinho, jelenleg a Barcelona csapatát és a brazil válogatottat erősíti, amely világbajnoki címének megvédésére készül a június 9-én kezdődő Labdarúgó Világbajnokságon.

Ronaldinho világszerte szerepelni fog a Lenovo marketingkampányában és a nemrég bemutatott Lenovo márkájú laptopok és asztali PC-k promóciós tevékenységében.

A technológia és a sport kapcsolatát erősítve a Lenovo az év elején megállapodást kötött az Olimpiai Játékok támogatásáról. A Lenovo több mint 6000 számítógép-rendszerével támogatta a 2006-os Torinói Téli Olimpiai Játékokat, ahol hibátlanul teljesített e szerepkörben. A világ harmadik legnagyobb PC vállalata bizonyította felkészültségét, hogy világszinten is minden helyzetben megállja a helyét, valamint ki tudja szolgálni a legszélesebb körű igényeket is kiváló minőségű termékeivel és megbízható ügyfélszolgálatával.