Magyarországon is bemutatkozik a Novell új munkacsoport-megoldása

forrás Prim Online, 2006. május 8. 11:16
A fejlett hálózati és irodai szoftverek integrálásával létrejött Novell Open Workgroup Suite megjelenését jelentette be a Novell Magyarország. A szerdai konferencián bemutatásra kerülő teljes körű integrált informatikai programcsomag átfogó megoldást nyújt egy korszerű irodai szoftverkörnyezet kialakításához a kis-, közepes- és nagyvállalatok számára egyaránt.
A termék a legfontosabb szerveroldali szoftverektől kezdve az irodai munkaállomásig minden lényeges alkalmazást tartalmaz, többek között a NetWare és a Linux előnyeit ötvöző hálózati kiszolgálót, megbízható és biztonságos csoportmunka-megoldást, hatékony rendszerfelügyeleti szolgáltatást, a legelterjedtebb irodai programcsomagok formátumait kezelő irodai alkalmazást és teljes értékű asztali operációs rendszert. A Novell Open Workgroup Suite kedvező árkonstrukciójának köszönhetően a vállalatok a legmodernebb technológiák használata mellett, kompromisszumok megkötése nélkül racionalizálhatják informatikai költségeiket, és hatékonyabban tervezhetik hosszú távú informatikai stratégiájukat is.

A Novell Open Workgroup Suite az alábbi termékeket tartalmazza:

Szerveroldali szolgáltatások


Novell Open Enterprise Server



Novell GroupWise 7



Novell ZENworks 7



Programcsomagok irodai munkaállomásokhoz

OpenOffice for Windows




Novell Linux Desktop, és legújabb verziója a SUSE Linux Enterprise Desktop



Az Open Workgroup Suite 2006. július 30-ig bevezető áron kapható, akár 27 500 Ft felhasználónkénti áron is elérhető. A fenti ár ajánlott nettó végfelhasználói ár és az Open Enterprise Server Linux kernel alapú változatát tartalmazza. A Novell Workgroup Suite Magyarországon május elejétől a Novell viszonteladói hálózatán keresztül érhető el, ahol az árakkal és licenceléssel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban is bővebb információval szolgálnak.