Ingyenes e-könyv szolgáltatás az 1 éves Silihosttól

forrás Prim Online, 2006. május 11. 13:34
Magyarország egyetlen díjmentes internetmarketing távoktatását folytató Silihost Kft. első éves születésnapja alkalmából elindította az ingyenes EkönyvCentrum szolgáltatását.
Az innovatív közösségi szolgáltatásiról ismertté vált cég első éves mérlegében 3000-nél több távoktatási hallgató, Itanium2-alapú SGI-szerveren kiszolgált több mint 600 domain szerepel. "Üzleti filozófiánk a kezdetektől fogva az, hogy mindig többet adjunk az ügyfeleinknek és az olvasóinknak, mint amit elvárnak. Internet-marketing tanfolyamunk keretében ingyenesen juthatnak olyan tudás birtokába, amit máshol (magyar nyelven) pénzért sem lehet megvenni. Sőt, a többet adás jegyében az első meglepetésünk az, hogy az egy évesre tervezett távoktatásunk legalább fél évvel tovább fog tartani! - nyilatkozta Bak János tanfolyamvezető.

A cég szerint ügyfeleik is kitüntetett figyelmet érdemelnek, így többek közt személyes internetmarketing konzultációval segítik a honlaptulajdonosok világhálós üzleti tevékenységét.

Az évfordulókor beharangozott ingyenes szolgáltatásuk az EkönyvCentrum nevet viseli. Az üzleti, az irodalmi, a regény, a tudományos, az ezoterikus és a szex botrány kategóriákkal induló szolgáltatás honlapjáról jelenleg 10 e-könyvet tölthetnek le az érdeklődők. Az EkönyvCentrum induló könyveinek a 90%-a ingyenes, és ezt az arányt a jövőben is tartani kívánják. Arra a kérdésre, hogy miért tudnak értékes könyveket ingyenesen biztosítani, a válaszuk egyszerűen hangzik: "mert a megjelenés olyan nyilvánosságot biztosít a szerzőknek és a vállalkozásuknak, amiből a könyvek jogdíja sokszorosan megtérül. A szolgáltatás természetesen marketing célzatú: az EkönyvCentrum segítségével a szerzők több száz, vagy adott esetben több ezer érdeklődőhöz tudják eljuttatni marketing üzeneteiket".

Az EkönyvCentrumban történő publikálás a szerzők számára is ingyenes. Sőt, a saját könyvükben a belátásuk szerint saját hirdetéseiket is elhelyezhetik, ráadásul az alkalmazott technológia lehetővé teszi, hogy a szerzők emailben kapcsolatba tudjanak lépni az összes olvasójukkal! Ha olyanról írnak, ami kötődik valahol a saját vállalkozásukhoz, akkor olyan embereket érnek el emailben, akik a vállalkozásuk célcsoportjába tartoznak!

Az ekönyvcentrumból egyébként csak akkor lehet letölteni az ingyenes e-könyveket, ha valakitől már egyszer kaptunk meghívót. Az olvasóink számára kértünk ezért egy ekönyvcentrumos meghívót. A következő oldalon keresztül belépve minden ingyenes könyv letölthető: EkönyvCentrum kapuoldal