Az irodán kívüli munkát is támogatja az Iroda++ új verziója

forrás Prim Online, 2006. május 23. 19:22
A rEVOLUTION Software bemutatta a rEVOLUTION Iroda++ integrált ügyviteli rendszerének legújabb, 6.18-as verziószámú változatát, amelyben az irodától rendszeresen távol dolgozó munkatársak igényei kerültek előtérbe.
A rEVOLUTION CRM Partnerkezelő funkcióit kibővítő megoldás abban segíti a vállalkozásokat, hogy alkalmazottaik naprakész ügyféladatokkal dolgozhassanak az irodától távol is, az új adatok pedig rendszeresen közkinccsé váljanak a központi rendszeren keresztül. Ez mindennapos igény a területi képviseletek, az utazó ügynököket foglalkoztató vállalkozások és általában a sok ügyféllel rendelkező cégek esetében, így az új funkció számos cég igényére kínál hatékony megoldást. Bár a magasabb kategóriába tartozó CRM megoldások rendelkeznek hasonló funkcióval, a rEVOLUTION szoftverének e funkciója árkategóriájában egyedülálló.

Az új verzióban több új funkcióival bővült a házi pénztár modul is: mostantól a bizonylatok példányszámozása és dátumfigyelése is könnyedén megoldható, a címletezés funkció révén pedig a pénztárból csak azt lehet kiadni, ami ott valóban megtalálható. A normál jóváírásoknál már számlaszám is rögzíthető, amelynek segítségével lehetőség nyílik a pénztárbizonylat sorokhoz a kapcsolódó számlaszám rögzítésére.

Megújult a kereskedelemi modul is, amely több olyan apró, de fontos és praktikus elemmel bővült, mint például az egy bizonylaton szereplő azonos cikkek összevonása, a költséghely cikkhez rendelése, a munkaszám partnerhez rendelése és az alapanyagok FIFO értékének korrekciója. Emellett lehetőség nyílik a bizonylatoknál a göngyölegek figyelésére, az utólagos nyomtatásnál időszakszűrésre, illetve a szerződések beállításánál fix árhoz is százalékos kedvezmény megadására.

A rendszer legújabb verziója a kettős könyvvitelt vezetők számár is tartogat újdonságot a főkönyvi felosztás funkciójával, amely révén az általános költségek szétkönyvelhetők. A modulban előre beállíthatók a felosztási szabályok és metódusok, amelyeket a könyvelésnél a program automatikusan végrehajt.