Lezárult a HP Magyarország novellaíró pályázata - lehet szavazni

forrás Prim Online, 2006. május 26. 18:06
A HP Magyarország által rendezett ’Férfiak, nők és a foci - örök ellenségek (?)’ című novellaíró pályázat elbírálásának első szakasza lezárult. Összesen 119 pályamű érkezett be, különböző terjedelmű, hangulatú és stílusú alkotások. A kezdő írók szárnypróbálgatásai eredményeképpen született, kevésbé kidolgozott novellák mellett születtek egészen magas szintű alkotások is.
A legjobb harmincnak ítélt novella elolvasható a www.hpebook.hu weboldalon, ahol bárki böngészhet a pályaművek között és szavazatával minősítheti is őket.

A novellaíró pályázat eredményhirdetésére és a közönségdíj kiosztására június 9-én, 11 órától a Könyvhét keretében kerül sor. A legjobb novellákat Vámos Miklós, a szakmai zsűri elnöke értékeli. A díjkiosztó helyszínéül az Írók Könyvesboltja (1061 Budapest, Andrássy út 45) szolgál, ahol értékes ajándékok találnak gazdára; az első és második helyezett HP kézi számítógépet, a harmadik helyezett TFT monitort, a közönségdíjas pályázó pedig digitális fényképezőgépet vehet át jól sikerül munkája eredményeképp.