A leggyorsabb üzleti ADSL az Externettől

forrás Prim Online, 2006. május 30. 12:29
36 Mbit/s sebességűre gyorsult az Externet exkluzív PowerDSL üzleti internetszolgáltatása.
Az Externet saját fejlesztésű PowerDSL technológiája a nagy sávszélesség-igényű vállalatok számára biztosít egyedülálló alternatívát a kétszer-háromszor drágább bérelt vonali vagy optikai összeköttetések, illetve a lassú ADSL kapcsolatok kiváltására. A PowerDSL a hazai szolgáltatók által kínált üzleti ADSL kapcsolatokhoz képest nagyságrendekkel nagyobb sávszélességet, 36 Mbit/s letöltési és 1,5 Mbit/s feltöltési sebességet nyújt, melyet akár egyetlen számítógép, vagy szerver is teljes mértékben kihasználhat.

A PowerDSL technológia több ADSL vonalat kapcsol össze, így nem csupán nagyon gyors, hanem redundáns kapcsolat jön létre az internetszolgáltató és az előfizető között. Bármelyik vonal meghibásodása esetén a kapcsolat a többi összeköttetésen továbbra is megmarad, melynek köszönhetően közel 100%-os rendelkezésre állást nyújt a szolgáltatás. A kiváló minőségű, megbízható kapcsolatot az előfizetői oldalon is professzionális Cisco router biztosítja.

A 36 megabites hozzáférés jelenleg az ADSL2+ szolgáltatásba bekapcsolt T-Com területeken vehető igénybe, Invitel és Hungarotel területen jelenleg 12 Mbit/s az elérhető legnagyobb PowerDSL sávszélesség. További részletek a www.powerdsl.hu oldalon olvashatók.