RRC: új szervezeti felállás

Kovács Attila, 2006. május 30. 20:06
Véget ért a disztribútorként ismert RRC Hungary Kft. ez év januárjától folyó átalakulási folyamata. Ez volt az apropója a társaság mai sajtótájékoztatójának.
Ezen Bokrossy Gábor, ügyvezető igazgató elmondta, hogy három szervezeti egység alkotja az RRC-.t: a nagyvállalati (enterprise) üzletág, a DiFo üzletág és a közös adminisztráció. A foglalkoztatottak száma a múlt évi 18-ról mostanra 27 főre emelkedett. A társaság 9 új termékvonalat indított és idén 50%-os forgalomnövekedést tervez. Az Enterprise üzletág a következő cégek termékeit képviseli: Cisco, IBM, 3Com, Avaya, Symbol, Zebra. Az új DiFo üzletág a következő gyártókat képviseli nagykereskedelmi elosztóként: a mobil eszközök terén a Qtek, Fujitsu Siemens, Palm, Apple, Tomtom, iGO; a kapcsoló eszközök terén a D-Link, Zyxel, APC, a megjelenítők terén a ViewSonic és az Ergott.

Bejelentették, hogy az RRC a D-Link legújabb disztribútora, továbbá azt, hogy a tervek szerint ez év végére összesen már 400 ezer D-Link ADSL eszköz lesz a hazai felhasználóknál. A ViewSonic képviselője a sajtótájékoztatón megemlítette, hogy idén 9000 színes monitort készülnek Magyarországon értékesíteni, illetve most indul nálunk az az LCD tévé kampány, amely révén a cég az év végéig 700 darab eladásában reménykedik.

A USRobotics képviselője bejelentette, hogy megjelent az üzleti szféra számára kialakított vezeték nélküli hálózat kiépítésére szolgáló eszközének és megfigyelő rendszerének új tagja, az USR5453 Professionsal Access Point.