A BEA technológiai csúcstalálkozója Magyarországon

forrás Prim Online, 2006. június 1. 11:10
A nagyvállalati informatikai infrastruktúra szállító BEA Systems évente megrendezi kiemelt partnereinek szánt világméretű konferenciáját. Idén San Francisco mellett Budapest ad helyszínt a rendezvénynek - adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.
A világ 37 országában jelen levő BEA Systems minden évben tanácskozásra hívja kiemelt ügyfeleinek vezető architektjeit. A két napos Arch2Arch konferencia helyszín választása nem véletlen, hiszen Magyarországon az elmúlt években nagy lendületet vett a BEA-termékek alkalmazása. Több hazai távközlési, pénzügyi, ipari nagyvállalat használja fel a BEA eszközeit informatikai infrastruktúrája kiépítéséhez, ezen kívül népszerűsége nő a kormányzati szervezeteknél is.

A június 6-7 között zajló konferencián szó esik majd az informatika aktuális trendjeiről, kihívásairól, a BEA vezető munkatársai ismertetik a cég rövid és hosszú távú technológiai elképzeléseit. Számos sikeres megoldást, esettanulmányt ismerhetnek meg a résztvevők, ezen kívül lehetőséget kapnak arra, hogy megosszák a nagyvállalati informatikai architektúrák irányításával és más területekkel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. Az idei fórum középpontjában a szolgáltatásorientált architektúrák gyakorlati megvalósításának kérdései állnak.

További információ: http://www.alerant.hu/bea-termekek/bea-termekek-index.html