Dupla sebesség, azonos áron - Számlabemutató akció a TVnet-nél

forrás Prim Online, 2006. június 1. 12:08
Megújult ügyfélszolgálati háttérrel és új weboldallal indítja útjára nyári kampányát a hazai piac egyik legdinamikusabban fejlődő internetszolgáltatója, a TVnet Kft. Az úgynevezett Számlabemutató akció keretében változatlan áron biztosítanak dupla sávszélességet azon - más szolgáltatókhoz tartozó - budapesti lakossági ügyfelek számára, akik havi internet-számlájukat bemutatják a TVnet ügyfélszolgálatán. A június 6-án kezdődő, két hónapos kampány eredményeként a cég előfizetői számának 10%-os emelkedését várja.

Kibővített ügyfélszolgálati háttérrendszerrel, új weboldallal, és áttörő kampánnyal készül a nyárra a TVnet. A június 6-án induló lakossági Számlabemutató akció keretében a szolgáltató változatlan áron, dupla sávszélességet biztosít azok számára, akik - más szolgáltatóhoz tartozó - aktuális havi internetszámlájukat személyesen bemutatják a TVnet központi ügyfélszolgálatán.

A vállalat ez év januárjában adta hírül, hogy lakossági ügyfelei számára is elérhetővé válik a jelenleg legnagyobb sávszélességet adó, ún. TVnet ADSL 3G, szélessávú, korlátlan letöltést biztosító internetszolgáltatásuk. A Számlabemutató akció keretében már az új előfizetők is akár a leggyorsabb TVnet ADSL 3G csomaggal, azaz 6,5 Mbit/sec sebességgel netezhetnek.

A nyár első két hónapjában tartó akciója során a TVnet kb. 10%-os ügyfélszám-növekedést vár, ezért a folyamatosan bővülő telefonos szolgáltatásain túl új, még átláthatóbb és informatívabb weboldallal, júniustól pedig kétszer akkora területen, megduplázott ügyfélszolgálati létszámmal fogadja (Lehel út. 11. szám alatti) belvárosi ügyfélszolgálati irodáján a hozzájuk ellátogatókat.

A TVnet Számlabemutató akciójában a felhasználó internetezési sávszélessége - a korábbi szolgáltató árától függően, az 1-2 megbit/sec sebességű szolgáltatás esetén - nem csupán megduplázódhat, hanem akár triplázódhat is.

További részletek (2006. június 6.-tól) a TVnet weboldalán (www.tvnet.hu)