Döntős magyar pályázat a World Billing Awardson

Kovács Attila, 2006. június 7. 12:42
A 10. alkalommal meghirdetett World Billing Awardsért folyó versenyben a hatos döntőbe jutott a Magyar Telekom és az Allround Kft. közös pályázata. A számlázási technológiák területén a világ legrangosabb elismerését jelentő díj nyerteseit június 8-án hirdetik ki Londonban.

A Billing & Information Management Systems 2006 kiállítás és konferencia kapcsán meghirdetett World Billing Awards 2006 pályázaton döntőbe jutott a Magyar Telekom Vezetékes szolgáltatások üzletága, a T-Com és az Allround közös pályázata. A Best Revenue Assurance / Management Project kategóriában benyújtott pályázat témája a CeDaR bevezetése a Magyar Telekomnál, amellyel egyszerre vált lehetővé az üzleti folyamatok hatékonyságának növelése és a jogszabályi megfelelés.

A projekt példa arra, hogy az Allround vezető terméke, a CeDaR széles körben felhasználható a távközlési szolgáltatók hívásrekord feldolgozó rendszereinek támogatására, hiszen használata egyaránt szolgálja a számlázási pontosság növelését, a bevétel maximalizálást és a jogszabályi megfelelést. Magas fokú automatizálást és a tesztelés hatékonyságának növelését teszi lehetővé a tesztelési költségek jelentős csökkentésével és ellenőrzésével. A termék a legmagasabb minőségi követelményeknek is eleget tesz, hiszen a BABT (British Approvals Board for Telecommunications) a világon elsőként a CeDaR-ról állított ki számlázási szoftver tanúsítványt.