Invitel: telefonkonferencia-szolgáltatás akár 15 helyszín részvételével

forrás Prim Online, 2006. június 8. 19:02
Előzetes megrendelés, illetve igénylés és extra díj nélkül bárki igénybe veheti az Invitel által nyújtott telefonkonferencia-szolgáltatást.
Az Invitel oly módon kínálja telefonkonferencia-szolgáltatását, hogy ahhoz sem előzetes egyeztetés, sem az alkalmazás megrendelése, sem extra díj vagy költség nem tartozik. Az előfizető aktuális telefon tarifacsomagjának díjai alapján működő, havi- és egyszeri díjaktól is mentes telefonkonferenciába bárhonnan - minden belföldi vezetékes és mobiltelefonról, valamint bármely külföldi számról - be tud kapcsolódni, mindezt adminisztráció, azaz előzetes megrendelés vagy igénybejelentés nélkül.

A szolgáltatás elsősorban azoknak kínál praktikus és költséghatékony megoldást, akik több, egymástól távol lévő munkatársukkal vagy üzleti partnerükkel szeretnének gördülékenyebbé tenni a kapcsolattartást. A szolgáltatás sikerét számos pozitív visszajelzés igazolja. Az Invitel által kínált lehetőséget eredményesen és nagy megelégedéssel alkalmazza többek között a Délmagyarország szerkesztősége, illetve a Grundfos magyarországi leányvállalata.

A 06-63 363-363-as telefonszám felhívásával érhető el ez a költségkímélő és felhasználóbarát megoldást kínáló szolgáltatás. A konferenciába bekapcsolódni kívánó felhasználók az általuk előre egyeztetett ötjegyű egyedi azonosító betárcsázásával akár két órán keresztül is részt vehetnek a konferencián, majd a két óra lejártát követően a szám újrahívásával és az azonosító újbóli megadásával a konferencia egyszerűen folytatható. A konferenciához - a 15-ös létszám eléréséig - bármikor lehet csatlakozni. A szolgáltatás a konferencia telefonkészülékkel együtt akár egy nagyobb teremben is kiváló hangminőséget biztosít. A teljes duplex technológia alkalmazásának köszönhetően megszűnik a korábbi "kihangosítós" telefonok minőségi korlátja, és így egyik beszélő fél sem nyomja el a másik hangját.