Online hitelkártyát vezet be az [origo] klikkbank

forrás Prim Online, 2006. június 22. 14:42
Tovább bővíti szolgáltatásainak körét a T-Online Magyarország Zrt. által, az Erste Bank Hungary Nyrt. pénzügyi szolgáltatói hátterével működtetett [origo] klikkbank: 2006 június 12-étől már hitelkártya is igényelhető az interneten keresztül.
Az Erste Bank Hungary Nyrt. és a T-Online Magyarország Zrt. 2005 decemberében indította el elektronikus banki szolgáltatásait [origo] klikkbank néven. A bevezetés óta eltelt időszak alatt több mint 1200 lakossági és mikrovállalati számlát nyitottak az [origo] portálon keresztül, és az érdeklődés továbbra is igen nagy.

A két partner folyamatosan bővíti az online elérhető szolgáltatások körét: az [origo] klikkbankon keresztül lakossági és mikrovállalati számlacsomag, diákszámla, lekötött betét és folyószámlahitel, illetve személyi kölcsön is igényelhető.

A legújabb fejlesztés az [origo] klikkbank hitelkártya, amely egyedülálló módon az interneten keresztül igényelhető. A VISA Classic bankkártyához személyre szabott hitelkeret kapcsolódik, így a tulajdonos akár 45 napig kamatmentesen vásárolhat. Az [origo] klikkbank hitelkártyához nem szükséges bankszámlát nyitni, betétet elhelyezni, vagy fizetést a bankhoz utaltatni.

Az igénybe vehető hitelkeret összege 100 ezer forinttól egészen 1 millió forintig terjedhet, de nem haladhatja meg az igazolt, havi átlagos nettó jövedelem háromszorosát. A visszafizetés ütemét a hitelkártya tulajdonosa rugalmasan választhatja meg, elegendő havonta csak a minimum fizetendő összeget megfizetnie, amely mindössze a felhasznált hitelkeret 5 százaléka, de minimum 2000 forint.

A hitelkártya éves díja 2990 forint, havidíja pedig nincs, így a hazai piacon kínált hitelkártyák közül az [origo] klikkbank hitelkártya a legolcsóbb az éves fix költségeket tekintve. Az Erste Bank a hitelkártyához kapcsolódó díjmentes szolgáltatásokkal biztosítja az ügyfelek kényelmét; ingyenes TeleBank- és SMS-szolgáltatást, a külföldi utazásokhoz díjmentes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, valamint asszisztencia-szolgáltatást nyújt.