Internet-elérés ajándékba a VIVAnet üzleti csomagjai mellé

forrás Prim Online, 2006. június 29. 13:30
Kedvezően fogadja a piac a VIVAnet EXTRAdsl szolgáltatását, amelyben az üzleti előfizetők – sok egyéb kiegészítő szolgáltatás mellett - lakossági ADSL Internet-elérést kapnak ajándékba, egyes konstrukciókban akár négyet is.
Az EXTRAdsl szolgáltatás 4 különböző letöltési sebességet kínál, a kis irodáknak ideális 1 Mbit/s-tól a nagyobb vállalkozások számára kialakított, már ADSL 2+ technológiával működő 12 Mbit/s illetve 18 Mbit/s-ig. A választott EXTRAdsl szolgáltatás sebességétől függ, hogy hány darab Családi 512 csomagot kap térítésmentesen egy új üzleti előfizető - az ajándék lakossági Internet-elérések száma akár négy is lehet. A Családi 512 csomagok használata mindaddig havidíj-mentes, amíg él a hozzájuk tartozó EXTRAdsl szolgáltatás. Az ajándékba kapott Családi 512 csomagokat lakossági telefonvonalakra lehet telepíteni, így a VIVAnet üzleti szolgáltatásának az is különleges jelleget ad, hogy egy szolgáltatás keretében különböző helyszíneken valósít meg internet-elérést a szolgáltató.

Az ajándékba adott Családi 512 csomagok kedvezményes felárral (havi nettó 2000 Ft) 1 Mbit/s sebességre emelhetők, és a laptopos használathoz szükséges PCMCIA 54 Mbit-es wi-fi kártyát is térítésmentesen adja a VIVAnet.