Nemzetközi informatikai díjat kapott a Pannon

MTI Sajtóadatbank, 2006. július 10. 08:52
Az üzleti adatfeldolgozási szakemberek nemzetközi szervezete, a TDWI, legeredményesebb innovatív informatikai megoldásokat jutalmazva, a Best Practices 2006 versenyben az Előrejelzés és analitika kategóriában a Pannon GSM-nek adta az első díjat
A TDWI az üzleti intelligencia és adattárház alkalmazások kifejlesztésében, elindításában és működtetésében magas szakmai normákról tanúbizonyságot tevő vállalatok tevékenységét ismeri el.

A Pannon közleménye szerint az általa benyújtott pályázati anyag egy olyan módszertant tartalmazott, amely a szolgáltató számára ügyfélmegtartó kampányok, célzott és igazán személyre szabott ajánlatok kidolgozására nyújt segítséget, s így kiemelkedő jelentőséggel bír az ügyfélelvándorlás sikeres megelőzésében. A Pannon évek óta alkalmazza ezt a módszert napi telemarketing és kampánymenedzsment tevékenysége során.

A TDWI zsűrije minden pályázatot négy kritérium szerint értékelt: az üzletmenetre gyakorolt hatás, kiérleltség, innovációs érték és üzleti szempontból vett fontosság.