Balaton wapon

forrás Prim Online, 2006. július 11. 12:02
A Pannon wap-oldalán folyamatosan frissülő, praktikus információkat kaphatunk a Balatonnal kapcsolatos számos témakörben, akár még csak tervezzük a tóparti nyaralást, akár már nyakig benne lubickolunk. Ráadásul a nyári hétvégéken ingyen szörfözhetünk wapon.
A Balaton Info menüpont összetett, széles körű tájékoztatással szolgál a tavat és környékét érintő összes turisztikai és egyéb témában. Már otthon segítségünkre lehet a W@P, hiszen megsúgja, hová, hogyan és mikor érdemes utazni: a Balaton Info település, illetve típus szerint kereshető szállás-adatbázist, komp, vasúti és buszmenetrendet, valamint két napos időjárás-előrejelzést is kínál. Ezt követően a nyaralás minden percében rábízhatjuk magunkat a Pannon W@P-ra, a kétpercenként frissülő regionális viharjelzéstől kezdve a szabadidős programajánlón át a Balaton-környéki éttermek ismertetéséig részletes tájékoztatást kaphatunk a portál Szabadidő/Utazás oldalán.

A Pannon Magyarország vezető mobilszélessáv-szolgáltatójaként már a lakosság 70 százalékának – a Balaton és környékén mindenütt – biztosítja a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózatot, így a tartalmak, háttérképek, zenék letöltése is jelentősen gyorsabb, mint a hagyományos hálózatokon. Az ingyenes wapozási lehetőség augusztus 31-ig minden hétvégén, havi 10 MB adatforgalom erejéig vehető igénybe, amely a rendszeres felhasználáshoz is bőven elegendő. A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez előzetesen regisztrálni kell a Pannon hálózatából díjmentesen hívható 1741-es telefonszámon.