Médiafalu két sátorral az EFOTT 2006-on

Kiss Ádám Zoltán, 2006. július 19. 11:44
Teljes körű internet-hozzáféréssel várja az EduPress Cafe és a sajtósátor a Médiafaluba látogatókat az EFOTT fesztiválon, Zamárdiban július 18-22-éig.
Az EduPress cafe kellemes, hűvös pihenőhely lesz az olvasni, beszélgetni, kávézni vágyóknak, babzsákokkal, érdekes olvasni valókkal, és az egyetemi periodikák és az országos felsőoktatási magazinnal, az Aktív Szemeszterrel. A kitűnő, pihentető chill out zenét a szegedi online rádió a www.radioe.hu szolgáltatja. A szervezők tárt karokkal várnak minden "világmegváltót" déltől este tízig.

A Sajtósátorban naponta készülnek az aktuális interjúk, hírek, és friss fotók lesznek letölthetők a média képviselői számára. Látványstúdiót rendeznek be televíziós felvételek készítéséhez, melyet homokon, csíkos napernyővel és balatoni pálmafákkal díszítenek, ugyanitt internetes elérhetőséget biztosítanak külön a sajtó képviselői számára. Innen jelentkezik adással a Balaton Rádió és a Rádió Café is. Bemutatkozik még a Faludi Akadémia vetítéssel és beszélgetéssel, és lesz mozisátor is, ahol Dér András vendégeskedik. A fesztivál és a szervezők elérhetőségei www.edupress.hu valamint http://www.efott.hu/index.php.