CD/DVD tetoválások a HP új többfunkciós eszközeivel

forrás Prim Online, 2006. július 20. 16:26
A HP új All-in-One rendszerei egyszerűen használhatók, ragyogó, fakulásálló nyomatokat készítenek, és CD/DVD tetoválásokkal segítik az egyedi zenei vagy fotó CD-k készítését.
A HP nemrégiben mutatta be nyomtatási, szkennelési és másolási képességekkel rendelkező, HP Photosmart C3180 és C4180 többfunkciós eszközeit. A HP Photosmart Express szoftverrel az új rendszerek gazdái könnyen és gyorsan elérhetik, megtekinthetik, rendszerezhetik, megoszthatják és kinyomtathatják fotóikat. A HP Vivera tintákkal végzett négytintás nyomtatással gazdag színhatású, valósághű és nemzedékeken át fakulásálló fényképeket készíthetnek. Az új többfunkciós eszközökben is alkalmazott HP Real-Life technológiák támogatják a vörösszem-eltávolítást, a "karcsúsítást", a panorámakép-készítést és automatikusan korrigálják a külső fényviszonyokat.

Az ultravékony, tartós műanyag címkékre nyomtatott új CD/DVD tetoválásokkal a felhasználók profi benyomást keltő, személyre szabott zenei, fotó és adat CD-ket hozhatnak létre.

A HP Photosmart C3180 és C4180 jellemzői:



A HP Photosmart C3180 csomagja emellett a HP Photosmart Essentials szoftvert, a HP Photosmart C4180 modellé pedig a HP Photosmart Premier szoftvert tartalmazza. Ez a két program a képek szerkesztését, rendszerezését, nyomtatását, megosztását, archiválását és fotóprojektek készítését támogatja.

A HP Photosmart C4180 további jellemzői:


A Photosmart C4180 kellékanyagai



A HP a mindennapi használatra alkalmas többfunkciós papírtól a fotó, illetve professzionális brosúra- és szórólappapírig, sokféle papírt kínál. Néhány ajánlott papír:


HP CD/DVD tetoválások

A HP új CD/DVD tetoválásai ideális megoldást jelentenek mindenkinek, aki gyakran ír lemezre zenét, fotókat, videókat vagy más digitális információt, és szívesen tenné személyesebbé anyagait. A rendkívül vékony, tartós műanyagcímkék egyedülállóan fényes, vízálló felületet hoznak létre, és később sem válnak le a lemezről. Az innovatív pöndörödésgátló technológia megakadályozza a tetoválások ráncosodását és visszapöndörödését. A www.hp.com/eur/tattoos címen elérhető instrukciók alapján gyerekjáték felvinni a személyre szabott CD/DVD címkére a szöveget, a HP mintaképtárának exkluzív dizájnjait, vagy a felhasználó saját fotóit és grafikáit.