Yahoo!-Symantec együttműködés

forrás Prim Online, 2006. augusztus 4. 13:06
A Yahoo! által biztosított Norton Internet Security szabad internetezést garantál a felhasználóknak, megvédve őket a vírusoktól, hackerektől, kémprogramoktól és spamektől.
Az együttműködés részeként a egy sor, több brandet magába foglaló, könnyű alkalmazhatóságú Symantec terméket kínál a Yahoo!, a Yahoo! Toolbar, a Yahoo! Mail és a Yahoo! HotJobs szolgáltatásokon keresztül. A Yahoo! által biztosított új Norton Internet Security egy mindent magába foglaló biztonsági csomag, amely tartalmazza a Norton AntiVirus és a Norton Personal Firewall szoftvereket.

A két vállalat a Yahoo!-n keresztül a Norton Internet Security harmincnapos próbaverzióját is elérhetővé teszi a felhasználóknak. A harminc nap letelte után a felhasználók megvásárolhatják a teljes tizenkét hónapos előfizetést, kedvezményes áron.

A Yahoo! által elérhetővé tett Norton Internet Security mellett a Yahoo! és a Symantec abban is együttműködik, hogy a felhasználók egy sor olyan eszközhöz is hozzáférhessenek, amelyek a Symantec hatékony internetbiztonsági szolgáltatásait egyesítik a Yahoo! szolgáltatásaival, így a felhasználók online is biztonságban lehetnek. Ezek a szolgáltatások a következők: