MasterCard a Sziget Fesztiválon

forrás Prim Online, 2006. augusztus 7. 11:04
Immár negyedik éve jelenik meg a MasterCard kártyatársaság Európa egyik legnagyobb szabadtéri eseményén, a Sziget Fesztiválon. A rendezvényre látogatók ebben az évben is megválthatják belépőjegyüket bankkártyával, a vásárlást igazoló bizonylatot pedig ajándékra cserélhetik a MasterCard MasterStar sátorban, ahol minden résztvevőnek lehetősége nyílik elkészíteni saját videóklipjét.
A Sziget 2006 Fesztivál ideje alatt a magyar és külföldi vendégek hét jegypénztárban válthatják meg belépőjegyüket bankkártyával, és az erről szóló bizonylatot hasznos ajándékra cserélhetik a Bahia színpad mellett található MasterCard MasterStar sátorban.

Az élmények azonban csak ekkor kezdődnek, hiszen a MasterCard mini stúdiójában minden szigetelő kipróbálhatja magát egy videóklip forgatáson. Mialatt az előadók a karaoke stúdióban énekelnek, a barátok és rajongók a helyszínen kihelyezett képernyőn követhetik a produkciót. A bátor jelentkezőknek jelmezmester segít a felkészülésben; természetesen kiválaszthatják a zeneszámot és a klip során látható álló, vagy mozgó hátteret is. A produkció végén a fellépők DVD-re írva kapják meg saját videóklipjüket.

Természetesen nem csak egyedül lehet színpadra állni, a szervező alkalmi szupercsapatok jelentkezését is várja legfeljebb 3 főig. A videóklippet forgató, MasterCard vagy MasterCard Electronic kártyabirtokos jelentkezők között a MasterCard házi karaoke szettet sorsol ki, mellyel otthon is felidézhetők a Szigeten elhangzott produkciók.