Dell nyerte el a 'Legjobb Technológia Szolgáltató' díjat

forrás Prim Online, 2006. augusztus 8. 14:45
Az ügyfelek szavazatai alapján a Dell nyerte el a ’Legjobb Technológia Szolgáltató’ díjat a Párizsban megrendezett ‘Midsize Enterprise Summit’ (Európai Középvállalatok Találkozója) rendezvényen. A díjat a világ első számú PC gyártója vállalati és infrastruktúra megoldásaival, többek között PowerEdge és PowerVault termékportfóliójával érdemelte ki.
“Egyedülálló üzleti modellünk lehetővé teszi a közvetlen kapcsolattartást ügyfeleinkkel. Folyamatosan figyelünk ügyfeleink igényeire és igyekszünk azokat teljes mértékben kielégíteni. Az iparági szabványok iránti elkötelezettségünknek köszönhetően ügyfeleink számára lehetővé válik IT-környezetük bonyolultságának csökkentése” - nyilatkozta Jeff Kimbell, a Dell EMEA business marketing igazgatója. „A nemrégiben bevezetett kilencedik generációs platformjaink jól példázzák, hogy skálázható üzleti megoldásaink nagyteljesítményű technológiája egyszerűsíti az üzletmenetet (maximálizált rendelkezésre állási idő), valamint költséghatékonyan testreszabhatóak bármilyen méretű vállalatra.

“Ahogy a cégek igyekeznek összevonni adatfeldolgozási központjuk infrastruktúráját, és az informatikai igazgatóktól, IT döntéshozóktól kisebb költségvetéssel nagyobb teljesítményt várnak el, egyre jelentősebb a skálázhatóság és üzlet-csoport technológia iránti igény. Mindennek azonban összhangban kell állnia a vállalat szükségleteivel és költségvetésével, nemcsak ma, de holnap is – mondta Charles Badoian, a Gartner Vision Events igazgatója. “A mai vállalatok, méretre vagy szektorra tekintet nélkül, felismerték, hogy a rugalmas, szilárd infrastruktúra megköveteli a kifogástalan üzleti folytonosságot, valamint a teljesítési szabályzatnak megfelelő tervezést.

Az elismerés kitűnő példája annak, hogy a szektor felismerte a Dell vállalatok számára kialakított portfóliójában rejlő lehetőségeket. A vállalatot a ’Legjobb Technológia Szolgáltató Díj’ részeként a ’Legjobb Üzleti Szolgáltató Díjjal’ is jutalmazták.