Minden ami Sziget a Pannon W@P-on

forrás Prim Online, 2006. augusztus 9. 10:30
Érdemes a wap.pannon.hu wapoldalra kattintani mindhárom mobilszolgáltató ügyfeleinek a Sziget ideje alatt, mert a legfrissebb híreket, közlekedési információkat, színpadi műsorokat, szolgáltatásokat érhetik el a Sziget 2006 menüpontban. A pannonosok a fellépők zenéjét is letölthetik csengőhangnak, színes háttérképeket, koncertfotókat is találnak az oldalon, ráadásul értékes nyereményeket is nyerhetnek a pontgyűjtő játékban.
A wapos oldalon naponta jelentkező kvíz kérdésekre helyesen válaszolók mobiltelefonján pontokat ír jóvá a Pannon, az összegyűlt pontokat pedig djuice-os ajándékokra lehet beváltani a djuice Siesta helyszínen. A nyereményre beváltható pontokat a 1743-as számra küldött MMS-ekkel is lehet gyűjteni, a legjobb képek ráadásul másnap a wapon is láthatóak.

A Sziget területéről indított videohívások augusztus 9-én 0 órától 16-án 24 óráig a Pannon hálózatán belül ingyenesek. Ezen felül hétvégéken ingyenesen kínál több szolgáltatást is a Pannon, ezek a kedvezmények természetesen a Szigeten is érvényesek. Augusztusban és szeptemberben minden hétvégén ingyen küldhetnek MMS-üzeneteket a pannonosok hálózaton belül. A díjmentes MMS-hétvége mellett a Pannon augusztus végéig minden hétvégén ingyenesen kínálja wap- és MobilTV-szolgáltatásait is. Az ingyenes MMS-küldéshez és a mobiltévézéshez regisztráció sem szükséges, a wapozáshoz előzetesen regisztrálni kell a Pannon hálózatából díjmentesen hívható 1741-es telefonszámon.

További részletek: http://www.djuice.hu/xtra/esemenyek/sziget2006.php