Domina kosztümös USB-meghajtók

Genda Csongor Zoltán, 2006. augusztus 9. 21:07
A vásárlók figyelmének a felkeltése érdekében a Freecom elektronikai gyártó különös ötlettel állt elő; a vállalat képviselői bemutattak egy olyan USB-meghajtót, amelyet egy méretre szabott domina kosztümbe öltöztettek.
Az USB Domina névre keresztelt tárolók tulajdonosai ugyan némi pironkodással, ám bármely következmény nélkül felhajthatják a szoknyácskát, mivel csakis így lehet eltávolítani az adathordozót védő kupakot, és csatlakoztatni azt a számítógéphez.

A Bree bőrruházati cikkeket forgalmazó cég által tervezett domina ruhába csomagolt meghajtókból egyelőre csak 256 MByte-os modellek lesznek megvásárolhatóak, azonban a Freecom tervezi a nagyobb tárolókapacitású hasonló dizájnú verziók piacra dobását is.

A cégek azonban megkérik a különleges formatervezésű meghajtó árát, ugyanis az USB Domináért 40 eurót (11.000 Ft) kell hogy fizessenek az érdeklődők. Mindenesetre ha jobban körülnézünk a piacon, akkor egy hasonló tárolókapacitású adathordozót már a fent említett ár harmadáért beszerezhetünk, viszont ahhoz nem jár efféle extra ruházat.