A T-Systems végzi a Magyar Nemzeti Bank SAP reorganizációját

forrás Prim Online, 2006. augusztus 14. 11:04
Tárgyalásos közbeszerzési eljárás útján választotta ki a Magyar Nemzeti Bank négy jelentkező közül a magyarországi T-Systemset SAP vállalatirányítási rendszerének reorganizációjára.
A projekt feszített ütemezésű, az első megvalósítandó funkcionalitás finomkoncepciója már átadásra is került, melyet további 3 fog követni. A teljes reorganizáció 2007 augusztusában kerül lezárásra. A projekt során a módosított, illetve a bevezetett új folyamatok révén egyszerűbbé és áttekinthetőbbé válik az érintett szakterületek és felhasználók munkája, átláthatóbbá téve a folyamatokat. Az egyszeri adatbevitellel rögzített információk egyidejűleg több alkalmazás számára is hozzáférhetőek és használhatók lesznek, egyes részfeladatok eredményei pedig automatikusan valósulnak meg.

A tender részeként a T-Systems feladata a rendszerbeállítások új tevékenységekhez igazítása, az egyedi szoftverfejlesztés, a rendszer tesztelése, valamint a kapcsolódó tréning csakúgy, mint a felhasználói és üzemeltetői kézikönyvek létrehozása.