Indul a "gazdaságos internet"

forrás Prim Online, 2006. augusztus 16. 11:17
Elsőként kínál havi bruttó 4992 forintért vezetékes telefon előfizetés nélküli internetszolgáltatást új akciójában a TVnet Kft.
ADSL3G+ akciót hirdet Budapesten új és jelenlegi ügyfelei részére a TVnet: olyan korlátlan, ADSL technológián alapuló, gazdaságos internetszolgáltatást kínál, amelyhez nem szükséges vezetékes telefon előfizetés. A cég mától szeptember végéig tartó ADSL3G+ akciójának keretében, korlátlan letöltéssel és 1 éves hűségnyilatkozattal a lakossági alapcsomagot (1024 Kbps) havi bruttó 4992 forintért, míg az üzleti alapcsomagot (2500 Kbps) havi nettó 7200 forintért kínálja.

Az ADSL3G akcióban azok vehetnek részt, akik aktív, havidíjas vezetékes telefonvonallal rendelkeznek a fővárosban. Az ADSL3G+ esetében az ügyfél a létesítést követően lemondja korábbi vezetékes telefon előfizetését, míg a hagyományos ADSL-nél mindenképpen szükséges a vezetékes telefon megléte. Amennyiben valaki rendelkezik ADSL előfizetéssel, úgy az ADSL3G+ létesítése a szerződésének megszűnése után kezdődik, ezt követi a szolgáltatás kiépítésének elindítása, amely kb. 15-20 munkanapot vesz igénybe. Az internetszolgáltatás az átállás alatt is - a TVnet által aktivált azonosítókkal - kiesésmentesen és zavartalanul működik, azon a sebességen, amelyen az ügyfél korábbi szolgáltatójánál volt. Ha a megrendelő nem rendelkezik ADSL-el, a szolgáltatás kiépítésének ideje hosszabb, kb. 30 munkanap.

A gyors és rugalmas ügymenet érdekében minden új megrendelés és a TVnet jelenlegi ügyfeleinek szerződésmódosítása online módon, a cég weboldalán történik, így mindent az ügyfél regisztrál és határoz meg.