Ingyenesen kipróbálható szélessávú internet a T-Comtól

forrás Prim Online, 2006. augusztus 18. 16:17
A T-Com augusztus 21-től lehetőséget biztosít arra, hogy egyéni telefon-előfizetői október 31-ig ingyenesen, kötelezettségek nélkül kipróbálják az ADSL-szolgáltatást, és megismerjék a szélessávú internet nyújtotta előnyöket.
A T-Com az ADSL-hozzáférést havidíj-mentesen biztosítja lakossági ügyfeleinek 2006. október 31-ig. Belépési díj nincs, a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges modemet, díjmentes házhozszállítással ajándékba adja a T-Com. Az 512 kbit/s-os internet-hozzáférés forgalomtól független és időbeli korlátozás nélküli, melyhez 1 db e-mail cím és 50 MB tárhely is rendelkezésre áll.

Az akción való részvételre augusztus 21-től online lehet regisztrálni a T-Com weboldalán (www.t-com.hu), a T-Com az első 25 000 regisztrálónak biztosítja az ingyenes kipróbálási lehetőséget.

A próbaidőszak végén az ügyfél átválthat bármely T-Com T-DSL lakossági csomagra (telefon+internet együtt), vagy választhat a Magyar Telekom internetszolgáltató partnereinek ADSL-ajánlataiból. Amennyiben az ügyfél nem kíván előfizetni semmilyen ADSL-szolgáltatásra, akkor a T-Com mindenféle szankció vagy kötelezettség nélkül megszünteti a szélessávú internetszolgáltatást.

Az ajánlatot a T-Com telefonvonallal rendelkező lakossági ügyfelei vehetik igénybe. Az igénybevétel további feltétele, hogy az ügyfél az elmúlt 1 évben nem vett részt hasonló ingyenes ADSL próbalehetőséget kínáló T-Com akcióban, és sem az elmúlt 3 hónapban nem rendelkezett, sem jelenleg nem rendelkezik ADSL szolgáltatással. Az ingyenesen kipróbálható ADSL-t a T-Com a Magyar Telekom ADSL-szolgáltatás nyújtására alkalmas szolgáltatási területein nyújtja.