Az év honlapja

forrás Prim Online, 2006. szeptember 4. 22:43
Immár ötödször pályázhatnak a legjobb magyar nyelvű weboldalak a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Klub által meghirdetett Év Honlapja pályázaton, amelynek kiírása – stílszerűen – a http://www.evhonlapja.hu webcímen jelent meg.
Pályázni október 30-áig lehet, kultúra, oktatás, kereskedelem, média, kormányzat és települések, márkasite, ipari web, szolgáltató, egészségügy, non profit kategóriába tartozó oldalakkal, valamint „az év bannere” címre érdemes online hirdetéssel.

A dr. Eszes István elnökölte zsűri (tagjai: Weiler Péter, MRSZ; Vértes János, Adverticum; Balogh Attila Balázs, AdNetwork; dr. Mlinarics György, MATISZ; Rátky György, MPRSZ; Somogyi Dóra, Független Hírügynökség; Varga István, MMSZ) mellett ezúttal a nagyközönség is kiválaszthatja a neki tetsző honlapokat. A szervezők a jelentkezésektől függően összevonhatnak kategóriákat, valamint módosíthatnak a pályázati kiíráson, ezért mindenképp érdemes figyelemmel kísérni az evhonlapja.hu weboldalt, ahol nyomon követhetők a beküldött pályázatok domain nevei is, a nevezési kategóriák is.

A versenyt nem csupán a legjobbak, a leendő győztesek kedvéért rendezik, a cél a figyelemfelkeltés, bíztatás és útmutatás a korszerű online marketinglehetőségek kiaknázására, s ez tulajdonképpen minden vállalkozás számára hordozhat üzenetet.