Új Epson nyomtatók otthoni és irodai használatra

forrás Prim Online, 2006. szeptember 10. 11:32
A Stylus D88 Plus és a Stylus D78 az Epson legújabb négyszínű, általános használatú tintasugaras nyomtatói. A négy különálló patronnal gazdaságossá tehető a nyomtatás – pénzt takaríthatunk meg, mivel csak azt a színt kell kicserélni, amely valóban elhasználódott. További jellemzőjük az Epson DURABriteTM tinta, amely mind hagyományos, mind fotópapíron nagy tartósságot biztosít, valamint nem kenődik el és vízálló, valamint az akár 5760x1440dpi nyomtatási felbontás és az Epson egyedülálló Micro PiezoTM technológiája. A nyomtatók különlegessége az Epson PhotoEnhance szoftver, amellyel a képjavító megoldások szakértői lehetünk, és a legtöbbet hozhatjuk ki fényképeinkből.
Az Epson Creativity Suite szoftvercsomag segítségével könnyedén kezelhetjük, archiválhatjuk vagy nyomtathatjuk fotóinkat anélkül, hogy egyidejűleg más programot is meg kellene nyitnunk. Felhasználóbarát felülete segítségével megkereshetjük a kívánt fájlt, majd kiválaszthatjuk az elvégezni kívánt műveletet: például megnyitás, nyomtatás vagy másolás egy másik könyvtárba.

Az Epson Stylus D88 Plus olyan háztartások és kisebb irodák ideális kelléke, ahol minden nap kell nyomtatni: például házi feladatokat, üzleti jelentéseket, internetes oldalakat vagy fényképeket. A csomag tartalmazza az ArcSoft PhotoImpression 5.1 szoftvert, hogy kreatívabbá tehessük fotóinkat. Dokumentumainkra és fényképeinkre nem kell sokat várnunk, mivel a nyomtatási sebesség elérheti akár a 23 oldal/perc sebességet.

Az Epson Stylus D78 olyanok számára ideális, akik minőséget, hatékonyságot és gyorsaságot (a nyomtatási sebesség eléri a 22 oldal/percet) várnak el tintasugaras nyomtatóiktól. Emellett kategóriájában ez az egyetlen nyomtató, amelyet költséghatékony módon különálló tintapatronokkal gyártanak.

Az Epson Stylus D88 Plus és D78 főbb jellemzői:

Az egyedi tintapatronok előnye – csak azt a színt kell kicserélni, amely valóban elhasználódott, így pénzt takaríthatunk meg
Bármit nyomtatunk, az Epson DURABrite Ultra tintákkal egyszerűen tökéletes a nyomtatás
Az Epson egyedülálló Micro PiezoTM technológiájának felhasználásával kiváló minőségű lesz a nyomtatás, a felbontás elérheti az 5760x1440dpi optimalizált dpi felbontást.
Az Epson PhotoEnhance segítségével automatikusan feljavíthatjuk fényképeink minőségét
Az Epson Creativity Suite segítségével kezelhetjük, archiválhatjuk és kinyomtathatjuk fényképeinket
Egyedi tintapatronok

Az Epson Stylus D88 Plus további jellemzői:

Gyors nyomtatás, akár 23 oldal/perc
A kiegészítő ArcSoft PhotoImpression 5.1 szoftver segítségével könnyen fokozhatjuk fotóink kreativitását
USB és párhuzamos csatlakozók, PC-hez és Mac-hez
Kapható 2006. szeptember 1-től

Az Epson Stylus D78 további jellemzői:

Gyors nyomtatási, akár 22 oldal/perc
Kapható 2006. szeptember 1-től