A Skype ingyenessé teszi a vezetékes hálózat felé kezdeményezett hívásokat

OTS - Cégvonal, 2006. szeptember 11. 10:12
A Skype bejelentette, hogy minden szélessávú internetkapcsolattal rendelkező franciaországi Skype felhasználó ingyenesen és korlátlanul kezdeményezhet SkypeOut hívásokat a franciaországi vezetékes telefonhálózat felé. Az ajánlat csak Franciaországban érvényes 2006. szeptember 7 és 2006. december 31. között.
Korábban minden franciaországi Skype felhasználónak fizetnie kellett a számítógépéről a vezetékes hálózat felé kezdeményezett SkypeOut hívások után. A Skype most lehetővé teszi minden franciaországi ügyfele számára barátai és családtagjai ingyenes felhívását vezetékes telefonszámon. A Skype ügyfélszámláról egy másik ügyfélszámra a világ bármely részére kezdeményezett internetes hívás változatlanul ingyenes.

A Skype arra számít, hogy a vezetékes telefonszámok felé kezdeményezett hívások ingyenessé tétele jelentősen megnöveli ügyfelei számát Franciaországban.

A Skype szolgáltatásai PC, Mac, Pocket PC, Linux számítógépes platformokon, valamint WiFi és DECT mobiltelefonokon vehetők igénybe. A Skype szoftvere a www.skype.com weboldalról tölthető le.