Csúcskategóriás adatkezelési megoldások a legkisebbeknek is!

forrás Prim Online, 2006. szeptember 13. 14:02
Az Avnet Kft. az EMC kizárólagos hazai disztribútoraként Data Solution divízióján keresztül Közép-Európában és Magyarországon elindította az EMC Insignia termékeinek disztribúcióját. Az adattároló megoldások piacán vezető EMC arzenáljából ezek azok a hardver és szoftver termékek, amelyeket nagy tételben értékesítenek, és rendkívül kedvező áron biztosítják az információ tárolását, mentését, archiválását és akár konszolidációját is.
A multicégektől kezdve a legkisebb vállalkozásokig mindenkinek van olyan kritikus fontosságú információhalmaza, amelyet csak a legmagasabb színvonalú tárolási szolgáltatás kezelhet. Az Insignia termékekkel az EMC világmárkától elvárható színvonalon most már a legkisebb vállaltok számára is elérhetővé válnak a csúcskategóriás adatkezelési megoldások.

Az Insignia termékek értékesítését az Avnet teljesen külön csatornán végzi, az erre a célra létrehozott raktárából egy héten belül elérhetőek a forgalmazott hardver termékek. Az EMC termékskála kibővítésével a cég újabb lépést tett a piac minél szélesebb körű kiszolgálása felé.
Az új termék bevezetése után a cég partneroktatást szervez, hogy az értékesítést a lehető legjobban összehangolják az ügyfelek igényeivel.