Lexmark X5470: multifunkciós berendezés otthoni irodáknak

forrás Prim Online, 2006. szeptember 13. 19:16
A Lexmark bemutatta új Lexmark X5470 típusjelű fax- és fotófunkcionalitással is felszerelt, kedvező árú, tintasugaras négy-az-egyben multifunkciós (AIO) modelljét.
A Lexmark X5470 a ma otthoni irodájába illeszkedő stílusos, kompakt design mellett óriási teljesítményt is kínál: percenként 25 fekete, illetve 18 színes oldalt képes nyomtatni, 10 lapos automatikus adagoló, magas szintű fényképszerkesztési funkciók, valamint PC-független fényképkezelési-, fax- és másolási képesség jellemzik.

Az X5470 a Lexmark exkluzív Fast Pics and Imaging Studio Software alkalmazásával megkönnyíti a felhasználónak fényképei szerkesztését, nyomtatását és kezelését. Keretnélküli 4-by-6 inch fényképeket is készíthetünk fényképezőgépünk memóriakártyájáról vagy PictBridgeTM-en keresztül, illetve közvetlenül a memóriakártyáról próbanyomat oldalt is nyomtathatunk, majd azon bejelölhetjük a nyomtatandó képeket, és a szkennerrel beolvasva a jelöléseket tartalmazó próbanyomatot kinyomtathatjuk a kiválasztott képeket. A legmagasabb minőséget igénylők a Lexmark X5470 segítségével hatszínű, 4.800*1.200 dpi felbontású fényképnyomtatást is választhatnak – fotópapírra, opcionális fotó-tintapatronnal.

A csomag része Lexmark Web Toolbar (eszköztár) is, amely segítséget nyújt a felhasználóknak, hogy csak az őket érdeklő információkat nyomtassák ki a webről. A Web Toolbar néhány kattintással automatikusan úgy formázza a web oldalakat, hogy azok szabványos lapméreten vágatlanul, információk vagy képek elvesztése nélkül kinyomtathatók legyenek.