Hétvégén zár az INFOmarket-INFOtrend

Kiss Ádám Zoltán, 2006. szeptember 15. 10:41
Az INFOmarket-INFOtrend Magyarországgal együtt hét ország, 125 kiállítójának bemutatkozásával fogadja az informatika és telekommunikáció iránt érdeklődőket a BNV-vel egyidejűleg vasárnapig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjában.
A kiállítók körében egyre népszerűbb az INFOmarket-INFOtrend kiállítás. Az előző alkalomhoz képest 20%-kal nőtt a kiállítás területe, s az idei résztvevők több mint fele külföldről Hollandiából, Kínából, Nagy-Britanniából, Németországból, Olaszországból és Szingapúrból érkezik. A legnagyobb szabású bemutatóval Kína van jelen az INFOmarketen. A csúcstechnológiát felvonultató High-Tech kiállításuk először látható hazánkban. A közel 800 m2-es kollektív standon 58 kínai cég mutatkozik be, kínálatuk az INFOmarket szinte valamennyi témakörét lefedi. A különféle termékek között, például számítástechnikai és telekommunikációs újdonságok, hálózati és vezeték nélküli technológiák, navigációs rendszerek szerepelnek.

A 110. BNV az  INFOmarket-INFOtrend, Intersound, valamint a GÉNIUSZ Budapest Találmányi Vásár már az első napon nagy érdeklődés mellett zajlott.

A már itthon is kapható termékek többségét, a telekommunikációs eszközök újdonságait, az internet, illetve műholdas rendszereket, a business-trend szoftver és hardver megoldásait a hazai kis- és középvállalkozások kínálatában is megtekinthetik az érdeklődők. Új fejlesztésű programmal van jelen a Nemzeti Hírközlési Hatóság is, standjukon a különböző hírközlési tarifák – pl. a mobil telefon használati díjak - összehasonlítását végző, úgynevezett Tantusz programot ismerheti meg, illetve próbálhatja ki a közönség.

Állandó programok


Időszakos programok
Szeptember 16-17.