Skype készülék a Thomsontól

OTS - Cégvonal, 2006. szeptember 22. 11:01
A GE Dual-Mode DECT 6.0 vezeték nélküli Skype telefon készülék lehetővé teszi internetes és hagyományos telefonhívások és konferenciahívások bonyolítását.
A Thomson és a Skype együttműködik különböző felhasználói berendezések és cikkek bővített választékának optimalizálásában és kereskedelmi értékesítésében. Együttműködésük első eredménye a GE DECT 6.0 (Digital Enhanced Cordless Technology) vezeték nélküli telefonkészülék, a Thomson első integrált Skype funkciókkal rendelkező készüléke. A GE Model 28300EE2 típusjelű készüléke magas minőségű interferenciamentes jelátvitelt nyújt, lehetővé téve akár vezetékes, akár internetes Skype hívások bonyolítását, vagy akár helyi hálózati, illetve telefonvonalas konferenciahívások bonyolítását. A Skype hitelesítéssel rendelkező (Skype Certified) "DECT Wireless Handset for Skype" készülék az idén ősszel kerül az üzletekbe 149 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron.

A GE 28300EE2 közvetlenül a kézi készülékben épített hangszórós/mikrofonos funkcióval rendelkezik. Színes LCD kijelzőjén jól nyomon követhető a Skype üzenetközvetítő és a hagyományos hívófél-azonosító funkció. A kézi készülék száz bejegyzés tárolására alkalmas címjegyzékkel rendelkezik külön hívásinfo szolgáltatással a hagyományos hívások és az internetes hívások követésére. A hangzás utáni hívófélcsoportok, mint például barátok vagy családtagok azonosítását polifónikus csengőhangok alkalmazása teszi lehetővé. A bő funkciókészletet nagyothalló készülék támogatása teszi teljessé. A GE DECT 6.0 Wireless Handset for Skype készülék energiagazdálkodási funkciójának köszönhetően 120 óra készenléti és 10 óra beszélgetési idővel büszkélkedhet.

A készüléken egyszerű módon elérhetőek a Skype díjfizetéses szolgáltatásai is, beleértve az olcsó nemzetközi hívások bonyolítását vezetékes és mobilszámokra lehetővé tévő SkypeOut, a vezetékes és mobiltelefonokról kezdeményezett hívások fogadását kezelő SkypeIn, valamint a Skype Voicemail üzenetrögzítő szolgáltatásokat.

A GE 28300EE2 DECT 6.0 Wireless Handset for Skype készülék további szolgáltatásai: