Vezeték nélküli Skype zenetelefon

forrás Prim Online, 2006. szeptember 22. 19:04
Az ASUSTeK bejelentette vezeték nélküli Skype zenetelefonját, az AiGuru S1-t. Ingyenes nemzetközi hívások Skype támogatással, Wi-Fi technológia, vezeték nélküli zenelejátszás és távirányítás azok a jellemzők, amelyek nélkülözhetetlenné teszik az AiGuru S1-t minden igazi digitális otthonban.
802.11b+g támogatással az AiGuru S1 Skype hívásokat képes kezdeményezni vezetékekhez való kötöttségek nélkül. Az AiGuru S1 kiváló minőségű hangszóróval rendelkezik, mely egy MP3 lejátszó funkcióival ruházza fel.  A számítógépen tárolt dalokat Wi-Fi kapcsolaton keresztül lehet elérni és lejátszani. Ez szintén a vezetékek nélküli, kényelmes zenehallgatást szolgálja. Ezen kívül távirányítási funkcióval és Microsoft Media Player támogatással is rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zenemappáikat kezeljék, használják a lejátszás, megállítás, szünet és ugrás funkciókat anélkül, hogy a számítógép közvetlen közelében lennének.

Hívó fél azonosító megjelenítése, telefonkönyv megnyitása, hívásnapló, konferencia-beszélgetésekhez is alkalmas kihangosítás és üzenetrögzítő funkciók teszik teljessé az AiGuru S1-t. A telefonszámok kereséséhez vagy a hívásnapló megtekintéséhez nincsen szükség a számítógépre. Csupán néhány gombnyomás, és minden információ láthatóvá válik az AiGuru LCD kijelzőjén. Továbbá az AiGuru S1 kettős audiócsatornával rendelkezik, így működés közben sem zavarja a számítógép más audió funkcióit. Nézhetünk DVD-t vagy játszhatunk is a PC-n, miközben tetszőleges távolságra a számítógéptől telefonhívásokat bonyolítunk le.