3D grafikai pályázat az ArtistPub.hu szervezésében

forrás Prim Online, 2006. szeptember 27. 18:05
Az ArtistPub.hu 2006. szeptember 24-től ismét meghirdeti 3D grafikai pályázatát. A vállalkozó kedvű alkotókat világhírű nemzetközi szakemberekből álló zsűri és értékes díjak várják.
A pályázat témája: “Egy gép hite – Isten és a robot”. A pályázatban egy robot bármilyen Istenhez való valamilyen viszonyát kell megjeleníteni. A képen szerepelnie kell egy vagy több robotnak, valamint egy - bármilyen - Istennek, vagy ami arra utal. A cél minél ötletesebb, hangulatosabb, kifejezőbb, kizárólag 3D-s grafikai programok segítségével alkotott kép elkészítése. Az elbírálásban előnyt élveznek a kidolgozott kompozíciók, az eredeti ötletek. Ha létező vallás Istenéhez hasonló kerül megvalósításra, akkor fontos, hogy a kép semmiképp se legyen bántó, sértő mások számára.

A pályázati feltételek és a részletes feladatkiírás a weboldalon közvetlenül itt olvasható.

A verseny lezárását követően a pályázók képeit válogatott nemzetközi szakemberekből álló zsűri fogja elbírálni. A zsűri tagjaiban többek között a legnagyobb reklám- és filmeffekteket készítő stúdiók (Sony Picture Imageworks, Framestore CFC, Blur Studio, Platige Image, Digic Pictures), és játékfejlesztő cégek (Blizzard, Black Hole, Stormregion) munkatársai, valamint olyan világhírű nevek is szerepelnek, akik többek között részt vettek a Matrix, a King Kong, a Harry Potter és más nagyszabású filmek vizuális munkálataiban

A pályázatot támogatók által felkínált díjak között magas pénzjutalom, digitalizáló tábla, oktató DVD-k, webhosting csomagok, értékes grafikai szakkönyvek, 3D-s játékok és ArtistPub pólók találnak gazdára.

A pályázatok leadásának határideje: 2006. október 19.

A pályázatokat a contest@artistpub e-mail címre várják a szervezők.