Számlatömb helyett ProfitTárs

forrás Prim Online, 2006. október 1. 12:08
Megjelent a ReMarCo cég ingyenes, továbbfejlesztett számlázóprogramja, a ProfitTárs 2006.
A ProfitTárs 2006 alapváltozata egy teljes értékű számlázóprogram, mely alkalmas az alapvető számlázási feladatok ellátására, és minden olyan vállalkozás használhatja, amely jogosult számla kibocsátására.

Mit tud az alapprogram? Készpénzes és átutalásos számlák kiállítását, stornó számla készítését, partnerek és termékek alapadatainak eltárolását, 1-2 alaplista készítését a kiállított számlákról, és tartalmaz 5 számlaformátumot: egyszerű, kiemelt, klasszikus, modern kék és zöld változatban.

A többezres felhasználói körrel rendelkező ProfitTárs 2006-ot elfogadja az APEH, hiszen a program megfelel az előírásoknak, és erről nyilatkozatot is ad a cég. A nyilatkozat a telepítőkészlet része, ami telepítés során a számítógépre kerül.

Az alapprogram további modulokkal bővíthető, például partnertörzs vagy terméktörzs karbantartása részletes adatokkal, szállítólevelek készítése, pénzügyi modul: házipénztár és bankkönyvelés, készlet könyvelése, nyilvántartása, gyári számok kezelése, leltárkészítés készletfrissítéssel, valamint devizamodul.

A program letölthető a Letöltés.com-ról is!