A Dell honlap már magyarul is olvasható

forrás Prim Online, 2006. október 2. 10:12
A Dell honlapján, mely már magyar nyelven is elérhető, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő Dell terméket. A Dell honlapon jelenleg 149 termékről olvashatnak ismertetőt az érdeklődők.
„Egészen a közelmúltig a hazai Dell felhasználók a cég honlapjának csak bizonyos részeit olvashatták magyar nyelven. A weboldal a magyar tartalom helyenkénti hiánya okán csak részben nyújtott megfelelő mennyiségű információt az érdeklődők számára. Éppen ezért döntött úgy, hogy a www.dell.com honlap közel teljes tartalmát, illetve valamennyi, itthon megvásárolható termék ismertetőjét hozzáférhetővé teszi magyar nyelven is.” –mondta el Damján Tamás, a Dell Magyarország vezetője.

A honlap fejlesztése 500 órát vett igénybe, a 218.760 szavas tartalmának teljes lefordítása 16 hétig tartott. Ennek eredményeképpen jelenleg 149 Dell termék magyar nyelvű ismertetőjét olvashatják a hazai vásárlók. A vállalat tervei szerint a későbbiekben az igény szerint összeállított számítógépes rendszerek megrendelésével is bővülni fog a vállalat honlapja.

Mivel a Dell Magyarországon üzleti partnereken keresztül forgalmazza termékeit, így azok árainak megjelenítése az üzleti partnerek feladata. A HumanSoft, a Dell egyik jelentős üzleti partnere kialakította már az interaktív konfigurációk rendszerének üzleti modelljét.