Magyar eBusiness képzés Ungváron

forrás Prim Online, 2006. október 3. 11:15
Magyar szervezésben, magyar előadókkal, magyar nyelven indult eBusiness képzés Ukrajnában, Ungváron a kárpátaljai magyar kis- és középvállalatok számára.
Az oktatásra a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája között létrejött szerződés alapján, szervezett pilot program keretében vette kezdetét szeptemberben. A képzés három hónapon keresztül, havi két napon keresztül tart majd. A képzés szervezője - a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája - elsőként vállalta hazánkban, hogy a közgazdaságtan elmélete helyett a gyakorlati üzleti életre helyezi a hangsúlyt és ezt most a határon túli magyarok számára is elérhetővé szeretné tenni. A szemináriumot Dr. Kandikó József, rektor, a MÜTF főigazgatója nyitotta meg és vezette be a résztvevőket a „XXI. század marketingjébe”.

A szemináriumon Damjanovich Nebojsa, online marketingkommunikációs tanácsadó és tréner ad átfogó képet az internet alapjairól, mutatja be röviden az online marketing lényegét, néhány új vállalati kommunikációs eszközt. A tréner hasznos tanácsokkal segíti a cégeket a website tervezésben, -kivitelezésben, ügyfélmegszerzésben és ügyfélmegtartásban.