Logitech ChillStream technológia Playstation3 platformon is

forrás Prim Online, 2006. október 5. 14:07
A Logitech bemutatta a Playstation3 platformhoz kifejlesztett Logitech ChillStream játékvezérlőt, az első olyan kiegészítőt, ami kifejezetten a Sony következő generációs játékgépéhez készült.
Az újszerű, beépített ventilátoros hűtőrendszer a játékosok kezét játék közben is hűvösen és szárazan tartja. A ChillStream lesz az egyetlen játékvezérlő ezen a platformon, ami ezt a különleges, szabadalmazott eljárást alkalmazza. A Logitech ugyancsak bejelentette, hogy számos már kapható terméke is kompatibilis lesz az új Playstation3 konzollal.

A Logitech ChillStream technológia

A Logitech szabadalmazott ChillStream megoldásának alapja az a beépített 40 milliméteres ventilátor, ami több, mint 2800 köbcentiméter levegőt képes megmozgatni egyetlen perc alatt, és eközben alig csap némi zajt. A vezérlő két oldalán elhelyezett három‑három szellőzőnyíláson át a keringetett levegő pontosan a játékos ujjaihoz, a hüvelykujj tövébe és tenyér belsejébe jut. A levegő áramlását három fokozatban lehet szabályozni: erős, gyenge vagy kikapcsolt.

A Logitech ChillStream játékvezérlő Playstation3 változata

A Logitech ChillStream vezérlő kétféle, a Sony új, nagy teljesítményű játékkonzoljának kifinomult megjelenéséhez illő külsőben lesz kapható: ezüst-metál és zongorafekete színekben. A szellőzőnyílásokat kívülről mindkét változatnál fémes díszítés borítja. A nagyszerű ChillStream megoldás mellett a játékvezérlő gumírozott fogófelületei is kényelmesek, még a legintenzívebb játék közben is. A Playstation3 platformhoz készült Logitech ChillStream játékvezérlő javasolt fogyasztói ára Európában €39,99 lesz, magyarországi javasolt végfelhasználói ára még nem ismert. A készülék az Egyesült Államokban, Japánban és Ázsiában a Playstation3 novemberi megjelenésével egy időben lesz kapható. Európai megjelenése a Playstation3 európai bevezetésének idején, márciusban várható.

További Playstation3 termékek

A Logitech számos, már jelenleg is megvásárolható terméke kompatibilis az új Playstation3 konzollal, így például a díjnyertes Logitech Driving Force Pro kormánykerék is. A Driving Force Pro kormánnyal – a  force-feedback technológiának és a 900 fokban elfordítható keréknek köszönhetően – a játékosoknak kitűnő vezetési élményben lehet részük. A kormánykerék €129,99 javasolt fogyasztói áron kapható Európában, magyarországi javasolt végfelhasználói ára 33 000 forint. A Logitech Driving Force EX kormánykerék és a Playstation platformhoz készült Logitech USB fejhallgató ugyancsak kifogástalanul működnek az új Playstation3 játékokkal és a korábbi Playstation2 játékokkal is.