Globe7 5.0 ingyenes SMS küldési lehetőséggel

OTS - Cégvonal, 2006. október 6. 08:12
A Globe7 bejelentette szoftverjének továbbfejlesztett SMS funkciókkal és "My Channel" szolgáltatással bővített 5.0-ás verziójának bevezetését.
A Globe7 egyedi szolgáltatásainak köszönhetően a felhasználók legkedveltebb internetes kommunikációs és szórakoztató eszközévé kezd válni szerte a világon, amire a napi átlagosan 50-60 ezres letöltési szám is utal. A Globe7 jelenleg már a világ 187 országában rendelkezik aktív ügyfelekkel, akik több mint 20 millió letöltést hajtottak már végre.

A szabadalmaztatott hibrid web2 alkalmazás lehetővé teszi a felhasználóknak bármely vezetékes vagy mobiltelefonszám hívását bárhol a világon a létező legalacsonyabb díj ellenében. A felhasználók interneten vásárolhatnak krediteket, vagy ingyenes hívásokra tehetnek szert kedvenc videoklipjeik nézésével. A beépített új funkcióknak köszönhetően lehetőségük nyílik SMS üzenetek küldésére bármely fogadó készülékre a bárhol világon közvetlenül a Globe7 alkalmazási felületéről. Ráadásul ingyenes hívási és SMS kredit pontokat szerezhetnek azzal, ha megtekintik a Globe7 videoklipjeit. A My Channel szolgáltatás keretében feltölthetik saját video felvételeiket is és megoszthatják azokat barátaikkal. A felvételek személyes biztonsága garantált. A video feltöltője kreditpontokban részesül akkor is, amikor barátai megtekintik a felvételt.

Az alkalmazási felület lehetőséget nyújt személyre szabott válogatásban friss hírek megtekintésére is több száz témakörben olyan nagy nemzetközi hírügynökségektől mint az AP vagy a Reuters.