Bosch távközlési és biztonságtechnikai szakmai nap

forrás Prim Online, 2006. október 9. 13:11
Hetedik alkalommal rendezi meg szakmai napját a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága 2006. október 19-én a Hotel Mercure Budában.
A Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága 2000-ben rendezte meg első szakmai napját azzal a céllal, hogy ügyfeleinek, partnereinek és majdani megrendelőinek bemutathassa a távközlés területén megjelenő újdonságokat, felhívja a figyelmet az általuk kínált új megoldásokra. Az első esemény sikere bebizonyította, hogy érdemes évente legalább egyszer megismételni a szakmai napot, így a hetedik rendezvény előtt elmondható: hagyomány lett a Bosch távközlési és biztonságtechnikai szakmai napjából.

– A szakmai nap két párhuzamos szekcióülésen zajlik, egyikben a kommunikációról, a másikban pedig a biztonságtechnikáról lesz szó – mondta el Telegdy Péter, aki október elsején vette át a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletágának vezetését. – A kommunikációs szekció ülésén a köszöntőt elődöm, Földházi Csaba mondja, aki több mint 12 évet töltött a Bosch kötelékében.

A kommunikációs szekcióban Kővári István (Avaya) az Avaya One-X portfoliójáról, illetve az Avaya mobility-ről beszél majd, Batthányi Róbert (Nokia) az Avaya és a Nokia közös mobilmegoldásait ismerteti, míg Földházi Csaba (Bosch) az Integral termékcsalád jövőjéről tart előadást. Ezt követően a szakmai nap résztvevői a különböző termékeket egy élő bemutató keretében is kézbe vehetik és kipróbálhatják.

– A 7. Bosch távközlési és biztonságtechnikai szakmai napra mintegy 150 vendéget várunk – jelezte Telegdy Péter üzletágvezető. – Nemcsak azokat, akikkel eddig is együtt dolgozhattunk, hanem olyanokat is, akik ma még csak érdeklődnek az általunk kínált megoldások iránt.