Konferencia Tudásbank szolgáltatás az INFINIT Intelligence-től

forrás Prim Online, 2006. október 10. 20:24
2006 második félévében indította el az BME-ITTK egyik spin-off cége, az INFINIT Intelligence Konferencia Tudásbank szolgáltatását, ami egy olyan újszerű tudástranszfer-technológia, mely az információs társadalom témakörében megrendezett nemzetközi tudományos konferenciákon megjelenő tudások rendszerezett kinyerését és a hazai IKT-szektorban történő terjesztését tűzte ki célul maga elé. Az egyes konferenciákról a téma szakértői készítenek strukturált beszámolókat, előre meghatározott sablon alapján.
Olyan, a távközléshez, internethez, vagy általában az információs társadalom technológiákhoz kapcsolódó tevékenységeket végző üzleti vállalkozásoknak ajánlott a tudásbank, melyek számára fontos, hogy folyamatosan és trendérzékenyen tájékozódjanak az adott területen végbemenő globális folyamatokról, változásokról, a legfrissebb fejleményekről, tudományos eredményekről, és a tájékozódás eredményeit fontos alapismeretként osszák meg saját dolgozóikkal.

A Konferencia Tudásbank jelentései 2007. márciusáig ingyenesen hozzáférhetőek. A szolgáltatást igénybe vevők ebben az időszakban aktív részvételükkel ugyancsak ingyenesen jutnak hozzá az alábbi jogokhoz:


Néhány jelentés a tudásbankból (melyek egy rövid, ingyenes regisztráció után tekinthetők meg):

First International Conference on Access Networks (Athén)

Ars Electronica 2006 - Festival for Art, Technology and Society

Computers in Libraries


Előkészületben:

Seventh International Conference "Human Choice and Computers" (HCC7)

Die Natur der Gesellschaft - 33. Kongress Der Deutschen Gesellschaft für Soziologie

VoIP Conference & Expo 2006


A konferenciák ki is választhatók, kapcsolat: Kincsei Attila

További információ