Kábeltévé-internet-telefon csomag a FiberNettől

OTS - Cégvonal, 2006. október 12. 09:03
A FiberNet komplex terméke egyszerre tartalmazza a kábeltv, internet és vezetékes telefon szolgáltatást.
A FiberNet 2006 októberében piacra lép komplex kommunikációs termékével. A KIT csomagok (a kifejezés a kábeltv, internet, telefon szavak kezdőbetűiből jött létre) előfizetői egyszerre rendelhetik meg a kábeltv-t, az internet és a vezetékes telefon szolgáltatást.

Az előfizetők igényeik szerint 4 különböző csomag közül választhatnak, melyek között várhatóan a KIT family csomag lesz a legnépszerűbb. A KIT csomagok megrendelői havonta akár 5000 Ft-ot is spórolhatnak, és mindössze egy számlát kapnak, amely tartalmazza mindhárom szolgáltatás díját. A FiberNet árgaranciát biztosít a hűségvállalás idejére, tehát 12 vagy 24 hónapig vállalja, hogy a csomag díja változatlan marad a tartalma pedig nem csökken.

A KIT előfizetők megrendeléskor sorszámozott plasztikkártyát kapnak, amelyen saját KIT csomagjuk ismertetője szerepel a csomag nevével, szolgáltatási tartalmával valamint havi előfizetési díjával, illetve a kártya tartalmazza az ügyfélszolgálatok elérhetőségét, így kényelmesen, akár a pénztárcában elfér minden információ az új szolgáltatásokról.

A KIT-et nulla forintos csatlakozási díja mellett a szolgáltatások minden szempontból piacvezető ára teszi még vonzóvá.

A KIT-tel a FiberNet lehetőséget teremt mindenkinek, hogy egyszerűen, kényelmesen és olcsón legyen otthonában kábeltv, internet és telefon szolgáltatás.